Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.9g21kcal0g0g2.3g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Grahamjauho 3.9g13kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 16g6.9kcal0.1g1g0.1g0.5g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g3.1g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rahka Milbona7.8g5.3kcal1g0.3g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g188kcal5.6g24.4g7g2.2g
Valittu annoskoko50g94kcal2.8g12.2g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g47kcal1.4g6.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g189kcal5.6g24.5g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163