Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g15g23kcal2.6g0.1g1.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g16g9kcal0.2g2g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g65kcal5.6g4.2g2.6g0g
Valittu annoskoko50g33kcal2.8g2.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal1.4g1.1g0.7g0g
Arvot/100g100g66kcal5.6g4.2g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902