Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g23g5.4kcal0.3g0.8g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g11g20kcal2.1g0g1.3g0g
Siirappi 1.7g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g63kcal4.8g4.4g2.6g1g
Valittu annoskoko50g32kcal2.4g2.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal1.2g1.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.8g4.4g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052