Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.5g0g2.5g0g
Paprika, punainen3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto9g26kcal1.7g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g18g70kcal1.1g5.4g4.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g261kcal10.8g11.8g18.8g1g
Valittu annoskoko50g131kcal5.4g5.9g9.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g65kcal2.7g3g4.7g0.3g
Arvot/100g100g262kcal10.8g11.8g18.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295