Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 38g10kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g78kcal1.4g3.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko50g39kcal0.7g1.8g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal0.4g0.9g1.6g0.4g
Arvot/100g100g78kcal1.4g3.6g6.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180