Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.5g3.3kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.7g5.8kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g78kcal5.8g1.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko50g39kcal2.9g0.9g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.5g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g78kcal5.8g1.8g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737