Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Emmental juustoraaste valio7g27kcal2g0g2.1g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 4.8g8.1kcal1.3g0g0.3g0g
Broilerifilee, uunissa 3g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)9g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0g
Banaani, kuorittu 3.3g2.9kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g139kcal12.8g6.4g6.2g1g
Valittu annoskoko50g69kcal6.4g3.2g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g35kcal3.2g1.6g1.6g0.3g
Arvot/100g100g139kcal12.9g6.4g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687