Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kuohukerma9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.4g5.5kcal0g0g0.6g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 14g27kcal3.8g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g178kcal11.8g1.4g13.6g0.4g
Valittu annoskoko50g89kcal5.9g0.7g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g44kcal3g0.4g3.4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal11.8g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005