Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ahven 7.7g6.5kcal1.3g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g44kcal3.4g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko50g22kcal1.7g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.9g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.4g4.2g1.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622