Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g17g57kcal1.3g6.5g2.8g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g8.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.2g7.7kcal0.3g0g0.7g0g
Oivariini vähärasvainen0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.8g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g2.2g7.6kcal0.2g0.4g0.6g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g4.4g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g236kcal6.8g15g16.2g1g
Valittu annoskoko50g118kcal3.4g7.5g8.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g59kcal1.7g3.8g4.1g0.3g
Arvot/100g100g236kcal6.8g15g16.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697