Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow32g6.3kcal0.9g0.6g0g0.8g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä3.5g6.4kcal0.1g0.4g0.5g0g
Vuohenjuusto President7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Valkoviini kuiva 7g4.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g84kcal4.6g2g5.2g1.6g
Valittu annoskoko50g42kcal2.3g1g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal1.2g0.5g1.3g0.4g
Arvot/100g100g84kcal4.6g2g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744