Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemi laimennettu 23g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohifilee 9g16kcal1.6g0g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku3.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g54kcal3.4g1.6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko50g27kcal1.7g0.8g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal0.9g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g54kcal3.4g1.6g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223