Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Linssi, punainen, Go Green2.8g9kcal0.7g1.4g0g0.3g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g1.3g4.1kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g44kcal2g6.4g1g0.8g
Valittu annoskoko50g22kcal1g3.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.5g1.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g44kcal2g6.4g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64817