Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 8.2g10kcal1.7g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g5.5g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)3.8g13kcal0.6g2.5g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Ranskankerma Valio4.1g12kcal0.1g0.1g1.1g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g98kcal6.4g6g5g0.6g
Valittu annoskoko50g49kcal3.2g3g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal1.6g1.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g98kcal6.4g6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597