Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 8.9g6.6kcal1.2g0.1g0g0.6g
Voi ingman18g129kcal0g0g14.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 178g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g318kcal9.5g65g1.1g3.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g186g622kcal22.3g122.5g4.5g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g2185kcal66g383.8g39.8g38g
Valittu annoskoko490g1093kcal33g191.9g19.9g19g
Annoskoko puolitettuna245g546kcal16.5g96g10g9.5g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565