Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 311g197kcal9.3g14.9g10.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta101g364kcal13.1g70.8g2.1g3.5g
Voi 7.8g56kcal0.1g0g6.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 68g98kcal8.6g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1430kcal62.2g171.8g52.6g7g
Valittu annoskoko490g715kcal31.1g85.9g26.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna245g357kcal15.6g43g13.2g1.8g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356