Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 193g267kcal24.1g0.6g18.9g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g140g671kcal9.8g72.8g37.8g0g
Hermesetas-jauhe7g20kcal0.1g3.9g0g2.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen11g38kcal5.3g3.8g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g4022kcal82g163.4g341.2g8.6g
Valittu annoskoko490g2011kcal41g81.7g170.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna245g1006kcal20.5g40.9g85.3g2.2g
Arvot/100g100g410kcal8.4g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038