Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50g0g25g0g
Kauralese 20g72kcal3.6g9.1g1.5g3.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.9g23kcal0g5.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)56g36kcal0.6g7.9g0.2g1g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g31g15kcal0.2g3.4g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.9kcal0.2g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g1266kcal110.4g57.4g63.8g11.4g
Valittu annoskoko490g633kcal55.2g28.7g31.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna245g316kcal27.6g14.4g16g2.9g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.9g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004