Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 74g528kcal0.6g0.3g59.5g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g74g364kcal2.7g45.4g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g8g0g
Sokeri 78g316kcal0g77.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.4g1.3g3.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer5.7g19kcal1.3g0.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3424kcal50.2g402g177.2g7.4g
Valittu annoskoko490g1712kcal25.1g201g88.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna245g856kcal12.6g100.5g44.3g1.9g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594