Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 146g41kcal1.7g5.9g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g357kcal28.2g26g14g8.8g
Valittu annoskoko490g179kcal14.1g13g7g4.4g
Annoskoko puolitettuna245g89kcal7.1g6.5g3.5g2.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374