Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g226g372kcal45.1g0g22.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g169g41kcal3g5.1g0.8g3.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Margariini 80% keskiarvo11g80kcal0g0g9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)56g93kcal1.7g2.3g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g1187kcal100.4g17.6g82g7.4g
Valittu annoskoko491g593kcal50.2g8.8g41g3.7g
Annoskoko puolitettuna245g297kcal25.1g4.4g20.5g1.9g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461