Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen214g55kcal1.9g9.8g0.9g4.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti70g197kcal2.4g3.9g19g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g234kcal26.7g0g14.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 56g127kcal9g0.3g10.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio9g24kcal2.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g1275kcal85g28g91.2g8.6g
Valittu annoskoko491g638kcal42.5g14g45.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna245g319kcal21.3g7g22.8g2.2g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317