Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty225g315kcal11.6g62.9g1.5g7.6g
Chorizo makkara, annos 100g150g390kcal16.5g7.5g33g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)94g19kcal0.6g3.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.7g3.6kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g1556kcal57.8g150.2g80g15.6g
Valittu annoskoko490g778kcal28.9g75.1g40g7.8g
Annoskoko puolitettuna245g389kcal14.5g37.6g20g3.9g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332