Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 203g78kcal2g14g0.4g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g181kcal15.1g0g13.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 85g116kcal2.1g25.6g0.2g0.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g56g141kcal10.7g0g12.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g56g68kcal1.9g2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g1207kcal64.6g92g64.2g12.4g
Valittu annoskoko491g603kcal32.3g46g32.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna245g302kcal16.2g23g16.1g3.1g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059