Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g1400g350kcal15.4g70g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g175g61kcal7g6.1g0.7g7.9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 840g1160kcal157.5g0g58.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Vesi2450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g3318kcal368.2g153.2g134.4g15.8g
Valittu annoskoko4900g1659kcal184.1g76.6g67.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna2450g829kcal92.1g38.3g33.6g4g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994