Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3508g5041kcal561.3g0g312.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g702g772kcal16.1g21.7g70.2g0g
Tilli, tuore 168g50kcal6.2g1.5g1.3g3.5g
Aurajuusto421g1431kcal84.2g0g122.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl90g127kcal4.2g8.3g8.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g19kcal0.9g3.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g14881kcal1345.8g70.2g1028.8g7g
Valittu annoskoko4900g7441kcal672.9g35.1g514.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna2450g3720kcal336.5g17.6g257.2g1.8g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022