Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile2800g3724kcal532g19.6g168g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1470g4116kcal264.6g7.4g338.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g630g1764kcal119.7g0g138.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g19208kcal1832.6g54g1289.4g0g
Valittu annoskoko4900g9604kcal916.3g27g644.7g0g
Annoskoko puolitettuna2450g4802kcal458.2g13.5g322.4g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731