Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g999g270kcal13g47.9g2g17g
Paprika, punainen749g193kcal6.7g34.4g3g15g
Kesäkurpitsa250g42kcal1g6.2g1.5g1.7g
Munakoiso 1997g447kcal10g61.9g4g49.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g374g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Tomaatti paseerattu(Pomi)499g115kcal6.5g20g1g3.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g2321kcal81.6g374.8g25.4g185.4g
Valittu annoskoko4900g1161kcal40.8g187.4g12.7g92.7g
Annoskoko puolitettuna2450g580kcal20.4g93.7g6.4g46.4g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664