Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1320g3003kcal250.8g0g224.4g0g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g40g268kcal0.2g0.2g29.6g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g320g896kcal60.8g0g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g10379kcal659.4g379.6g661.6g121.6g
Valittu annoskoko4900g5189kcal329.7g189.8g330.8g60.8g
Annoskoko puolitettuna2450g2595kcal164.9g94.9g165.4g30.4g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425