Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss156g116kcal1.9g28.2g0.5g0g
Karjalanpaisti atria 700g146g234kcal27.7g0g13.4g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)81g24kcal0.8g3.3g0.3g0.2g
Kevytkerma42g50kcal1.3g1.9g4.2g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%42g36kcal0.6g1.8g2.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g8.3g20kcal0.9g0.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana982g968kcal66.8g72.8g46g1g
Valittu annoskoko491g484kcal33.4g36.4g23g0.5g
Annoskoko puolitettuna246g242kcal16.7g18.2g11.5g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920