Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g131g72kcal2g8.5g3.3g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g63g106kcal1.6g3.7g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana983g840kcal56.6g38g51g5.6g
Valittu annoskoko491g420kcal28.3g19g25.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna246g210kcal14.2g9.5g12.8g1.4g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348