Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g50g64kcal7.5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä38g15kcal0.5g3g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.1g5.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana983g270kcal19.6g19.6g13.6g7g
Valittu annoskoko491g135kcal9.8g9.8g6.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna246g67kcal4.9g4.9g3.4g1.8g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391