Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1200g821kcal173.3g0g13.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Appelsiini, kuorittu 800g377kcal4.5g71.2g2.4g16.8g
Salaatti, jäävuori tuore1600g160kcal17.6g12.8g3.2g16g
Kurkku 560g61kcal3.1g7.8g0.6g3.9g
Halloumi-juusto light, 100g400g880kcal108g4g48g0g
Hunaja 56g185kcal0.3g45.2g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen56g105kcal0.3g25.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g5308kcal620.4g355.6g136.4g81.6g
Valittu annoskoko4912g2654kcal310.2g177.8g68.2g40.8g
Annoskoko puolitettuna2456g1327kcal155.1g88.9g34.1g20.4g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029