Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)1334g4669kcal180.1g875.1g38.7g42.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1201g513kcal40.6g57.6g12g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl464g613kcal60.8g1.4g38.5g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)240g865kcal55.2g0g72g0g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Purjosipuli, annos 20g53g10kcal1g1.3g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1067g3421kcal285.7g0g255.5g0g
Ketsuppi, Pirkka45g49kcal0.5g11.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9824g20531kcal1257g1937g836.6g105.2g
Valittu annoskoko4912g10266kcal628.5g968.5g418.3g52.6g
Annoskoko puolitettuna2456g5133kcal314.3g484.3g209.2g26.3g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158