Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1120g2480kcal196g0g190.4g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Sipuli (kuorittu)476g129kcal6.2g22.8g1g8.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1400g420kcal14g84g2.8g14g
Spagetti, Barilla616g2156kcal73.9g444.8g9.2g18.5g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Tomaattisalsa 84g21kcal0.8g3g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9828g11711kcal603.8g1201.6g499.6g111.6g
Valittu annoskoko4914g5856kcal301.9g600.8g249.8g55.8g
Annoskoko puolitettuna2457g2928kcal151g300.4g124.9g27.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704