Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu3.8g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lehtiselleri 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl13g9kcal0.5g1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g324kcal6.2g31.8g19g8g
Valittu annoskoko492g162kcal3.1g15.9g9.5g4g
Annoskoko puolitettuna246g81kcal1.6g8g4.8g2g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944