Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Punajuuri 53g20kcal0.5g3.6g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]26g86kcal3.1g0g9.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 75g210kcal7.8g6g17.3g0.1g
Sitruuna kuorittu 4.5g1.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.4g3.4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g816kcal28.2g53.6g54.4g9.6g
Valittu annoskoko492g408kcal14.1g26.8g27.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna246g204kcal7.1g13.4g13.6g2.4g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.4g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209