Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 30g97kcal2.5g19g0.6g2.3g
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g7.5g15kcal1.1g1.9g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore75g13kcal0.5g1.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g429kcal12.6g66.8g11g11.6g
Valittu annoskoko492g215kcal6.3g33.4g5.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna246g107kcal3.2g16.7g2.8g2.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389