Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 219g96kcal1.1g14g1.3g7.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g156g610kcal0g153.2g0g0g
Suklaa tumma 94g485kcal3.7g50g29.1g5g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g2387kcal9.6g434.8g60.8g24.4g
Valittu annoskoko493g1194kcal4.8g217.4g30.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna246g597kcal2.4g108.7g15.2g6.1g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914