Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g18g67kcal0.2g16.1g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g11g1.7kcal0g0.3g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g88g88kcal12.3g1.5g3.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)175g149kcal1.8g6.1g12.3g0g
Sieni tatti, hapero 175g48kcal3.2g5.1g0.9g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g756kcal35.6g60.6g38.2g7.4g
Valittu annoskoko493g378kcal17.8g30.3g19.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna246g189kcal8.9g15.2g9.6g1.9g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234