Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen39g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g183g293kcal42g0g14.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)208g73kcal2.1g14.4g1g2.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.4g6.2kcal0.4g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana985g805kcal92.4g39.8g32g10.6g
Valittu annoskoko493g402kcal46.2g19.9g16g5.3g
Annoskoko puolitettuna246g201kcal23.1g10g8g2.7g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011