Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Paprika, punainen197g51kcal1.8g9.1g0.8g3.9g
Felix chilikastike14g21kcal0.4g1.8g1.4g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g113g73kcal1.7g5.6g5.1g1.1g
Oltermanni 17%28g76kcal8.4g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana986g831kcal68.2g35.8g47g11g
Valittu annoskoko493g416kcal34.1g17.9g23.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna246g208kcal17.1g9g11.8g2.8g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112