Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 188g30kcal1.4g3.8g0.2g3.8g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g19g47kcal1.1g0.6g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana986g189kcal6.4g11.6g11.2g8.4g
Valittu annoskoko493g95kcal3.2g5.8g5.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna246g47kcal1.6g2.9g2.8g2.1g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093