Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g803g217kcal10.4g38.6g1.6g13.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g201g209kcal15.9g32.7g1.2g4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g201g221kcal10g42.2g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1004g1607kcal27.1g27.1g150.6g0g
Ruohosipuli 402g91kcal5.5g6.8g2.4g9.6g
Katkarapu 2008g1374kcal290g0g22.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g201g1807kcal0g0g200.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g11092kcal718.4g298g759.4g54.8g
Valittu annoskoko4920g5546kcal359.2g149g379.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna2460g2773kcal179.6g74.5g189.9g13.7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850