Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen600g4320kcal6g6g480g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1200g4200kcal42g972g12g36g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten180g594kcal42.3g81g37.8g19.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g360g1440kcal0g360g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten60g198kcal14.1g27g12.6g6.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen200g1440kcal2g2g160g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g34403kcal339g5025.6g1501g125.2g
Valittu annoskoko4920g17201kcal169.5g2512.8g750.5g62.6g
Annoskoko puolitettuna2460g8601kcal84.8g1256.4g375.3g31.3g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002