Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Herkkusieni 420g67kcal8.8g1.3g1.4g6.3g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Porkkana 396g129kcal2.5g22g0.8g10.1g
Bataatti, kuorittu 528g427kcal8.3g88.8g0.3g15.8g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 1798g2141kcal259.7g0g122.8g0g
Vesi839g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl240g204kcal3.4g10.5g16.8g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g384g1228kcal57.5g0g115.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g8589kcal690.8g279.4g515.8g75.4g
Valittu annoskoko4920g4295kcal345.4g139.7g257.9g37.7g
Annoskoko puolitettuna2460g2147kcal172.7g69.9g129g18.9g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938