Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 366g522kcal45.7g1.1g37.5g0g
Sokeri 565g2294kcal0g564.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 332g114kcal10.2g16.6g0.3g0g
Maito rasvaton 200ml332g110kcal11g16.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g332g2427kcal3.3g3.3g265.9g0g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 864g2966kcal88.1g605g10.4g30.3g
Mustikka metsä- 831g366kcal4.2g53.2g5g27.4g
Raparperi 598g202kcal4.1g32.9g0.6g8.4g
Voi, 1 tl, 5 g166g1213kcal1.7g1.7g133g0g
Sokeri 283g1147kcal0g282.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g741kcal22g151.3g2.6g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g24318kcal384g3481.8g910.6g147.8g
Valittu annoskoko4920g12159kcal192g1740.9g455.3g73.9g
Annoskoko puolitettuna2460g6080kcal96g870.5g227.7g37g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678