Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g816g710kcal146.9g12.2g8.2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)720g1253kcal126.7g0g83.5g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g360g36kcal4g3.6g0.7g3.6g
Kurkku 720g79kcal4g10.1g0.7g5g
Tomaatti 720g164kcal4g24.8g2.2g10.1g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g960g624kcal124.8g19.2g2.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore144g36kcal0g13g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g6084kcal829.8g209g200.2g55.8g
Valittu annoskoko4920g3042kcal414.9g104.5g100.1g27.9g
Annoskoko puolitettuna2460g1521kcal207.5g52.3g50.1g14g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573