Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1492g418kcal9g88.8g3g37.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g522g2037kcal1g506.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1455g4992kcal148.3g1018.4g17.5g50.9g
Leivinjauhe 75g131kcal3.9g28.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g119kcal0g29.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.8g1g0g
Kananmuna kuoreton 821g1171kcal102.6g2.5g84.1g0g
Rypsiöljy 504g4454kcal0g0g503.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g26860kcal531.6g3395.6g1218.4g177.2g
Valittu annoskoko4928g13430kcal265.8g1697.8g609.2g88.6g
Annoskoko puolitettuna2464g6715kcal132.9g848.9g304.6g44.3g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257