Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g3495g10310kcal524.3g0g908.7g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g699g252kcal6.3g43.3g1.4g19.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g699g168kcal14g25.2g1.4g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g21460kcal1089.2g137g1823g39.2g
Valittu annoskoko4928g10730kcal544.6g68.5g911.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna2464g5365kcal272.3g34.3g455.8g9.8g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624